Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth audio adaptéry
- Výborný,stačí propojit do USB a frčí,doporučuji.
Funguje. Pořízení byla nutnost.
- Funguje naprosto skvěle. Mám staré, ale kvalitní domácí kino a nyní právě ležím, poslouchám hudbu přes Spotify a bluetooth a je to naprosto dokonalé. Pro mne za málo peněz opravdu hodně muziky ...
- Malý a levný usb bluetooth
po uvedeni do provozu jiz bez problemu
Funguje tak, jak je popisováno v e shopu.
- Malé a nenáročné
Snadné spárování s televizorem, maximální spokojenost
- jednoduchá instalace
- funguje jak má
- snadná instalace
- dobře zvládá přenos zvuků ze hry a komunikačních kanálů zároveň
- žádná postřehnutelná prodleva v přenosu zvuků do sluchátek při hraní her
- lze připojit více zařízení
- spojení s PC se krásně udržuje i při odcházení od stolu se sluchátky na hlavě
- občas se přepojí zvuk na pár vteřin do bedýnek, ale zatím nevíme, zda to není způsobeno naším nastavením nebo problémem u nás
Celkově jsme se zařízením zatím spokojení.
- Dělá co má!
Výrobek super :) než to dávat přes nějaky kabel nebo něco.
Vejde se vedle toho nabíječka i na mobil do (zapalovače)
Akorát jsem chytlis parný výrobek po každém vypnutí to vyhazuje z mobilu připojení. A furt chce párovat.
- Při příchodu do auta se automaticky připojí k telefonu. Funguje výborně.
TP-Link UB500
Přidáno: 26. prosince 2024
(naposledy upraveno 26. prosince 2024)
Od 5m už se seká a dosah kolísá
Ok
Ugreen 60300
Přidáno: 22. prosince 2024
(naposledy upraveno 22. prosince 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Funguje tak jak má - ověřeno s sluchátky AirPods Max.
Funguje bez problémů. Dobrá cena
Jak píší ostatní, někdy se ze začátku pár vteřin seká zvuk, ale pak už je vše v pohodě. Celkově hodnotím pozitivně.
Intezze Wireless HUB
Přidáno: 16. prosince 2024
(naposledy upraveno 16. prosince 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Produkt je velmi malý a to může být také nevýhoda v případě, že nebudete zařízení používat trvale pro jeden účel použití, jedno zařízení. Také návod je nutné podrobně pročíst. Při prvním zapojení zařízení nefungovalo ale bylo to tím, že jsem měl zapojení špatně nastavené (přepínač TX a RX). Také manuál s textem je opravdu velmi malý, těžko čitelný a to na čtení nepotřebuji brýle.
- Rozšíří možnosti audiořetězce o možnost připojení audiozařízení s rozhraním Bluetooth.
Pokud potřebujete připojit do audiořetězce zvukové zařízení mající rozhraní Bluetooth, je tato "krabička" přesně to co vám to umožní. Někdy je to dokonce jediná možnost, protože např. některé mobily nemají konektor pro připojení drátem (sluchátkový výstup) a mají pouze Bluetooth.
Samozřejmostí je stereofonní provoz, výstup symetrický i nesymetrický, konektory Jack 6,3 mm i XLR (Canon) a překvapivě dlouhá vzdálenost, na kterou je zařízení schopno signál přijímat. Dá se také nastavovat výstupní úroveň zvukového signálu. Zařízení jsem nemohl delší dobu sehnat. Nyní jsem rád, že doplnilo bezdrátový WiFi přenos zvuku, který funguje také velmi spolehlivě.