Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth audio adaptéry
- doručený kus nefungoval, napájení řešené zasunutím celého modulu do USB mi nepřijde praktické
- Funguje
Musíte nainstalovat přes CD.
- Funkční, jednoduché
- Je-li připojeno napájení nespojí se
Jsem ho potřeboval...
- Za tu cenu funguje jak má.
Dobrá cena, rychlé spárování, funguje bez problémů.
- funguje, instalace bez problémů
Funkční, vše jak má být.
skvela cena
ucelny
- Perfektní pro přehrávání z mobilu či počítače přes domácí audio sestavu
- Chvilku trvalo, než jsem rozchodil připojení, ale pak pohoda
Pro rozšíření staršího domácího audia o možnost připojení BT zařízení je to super. Používám na zesilovači Yamaha. Fiio připojené optikou. Zvuk logicky lepší, než přes BT reproduktor.
Spokojenost,vše šlape jak má
- Funguje, zvuk bez ruchu, je i telefonovat
Perfektní, jsem spokojená.
Koupil jsem jako rychlé řešení pro mobil, který neměl zdířku pro sluchátka. Krabičku je nutné nabíjet, trvá to cca 1,5h. Pak lze spárovat. Přenos bez problémů.
Po dvou dnech se ulomila ta sponka. Po vybití se mi ho zatím nepodařilo nabít, spustit a spárovat.
Konektor USB-C - jack 3,5mm bude jistější řešení bez těch komedií s nabíjením a párováním.
- Okno
Produkt C-TECH BTD-01 pracuje jak má, bez problému.
Funguje
- Funguje
- Po nabiti změní barvičku
- Dosah
Kvalitní dongle, bohužel však na mých bluetooth sluchátkách Audio-Technica je výstupní prodleva, když pustím pozastavenou hudbu po pár minutách, tak ji slyším až za sekundu. Když hudbu pustím po kratší chvilce, tak ji slyším ihned. Ale vypadá to spíš na problém s Windows 11 ovladači. Jinak max spokojenost.
- rozměr
- někdy se nespojí
doporučuji
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »