Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth audio adaptéry
zatím jsem nerozchodil asi si nerozumí s mojí televizí
- Moc často to nepoužívám, ale vždycky fungovalo správně.
- Nic.
- Funguje, ale po spárování bluetooth s mobilem kvalita přenosu je špatná, je slyšet šumění...nedoporučuji, budu reklamovat
- Velmi dobrý zvuk.
- Jednoduché zapíjení.
- Pokud hledáte alternativu transmitteru jako já, tak tohle je ideální volba!
Zatím žádná.
rychlost
- Nemám co vytknout.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Ladislave, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. :-) Přejeme Vám hezký den.
- Funguje v Toyota Corolla 2020 bez výpadků
- Rychlé, stejné jako kabelem
- snadné zapojení, rychlé spárování
- zvuk je super
- Funguje dobře.
OK
- Malý + dobrý tvuk + signál nevypadává
Spokojen.
- Zarizeni se sice povedlo sparovat, ale cca za 2 dny se od telefonu odpojilo a uz se samo s telefonem nespoji a tedy Android Auto bezdratove nefunguje. Snad pomuze reset a nove sparovani.
- funguje, jak má
- Instalace párovacího SW trvala 12 minut, spárování 10 sekund a pak 4 minuty odinstalace. Určitě by to šlo vyřešit lépe.
- Produkt se lehce míjí s typickým použitím. Zpravidla se náhradní dongl kupuje ke starší myši, nebo klávesnici u které se dongl ztratil. Ovšem ke starším výrobkům předem nezjistíte jestli jsou kompatibilní, takže je koupě loterie.
- Spolehlivé
- Funkční
- Rychlé spojení
- Velmi dobrý zvuk
- rozměr
- malý dosah
funguje jak má. Bohužel dosah není nejlepší. Pro připojení myši musí být BT dongl umístěn někde na stole = prodlužovací kabel z USB portu.
Výborné. S mým grafickým tabletem wacom funguje jak má.
Rychlá jednoduchá instalace.
- Kvalita zvuku je naprosto jiná dimenze. Kdo má lepší sluchátka, tak tohle zařízení musí pořídit taky.
- Výborná kvalita zboží,skvělá cena .Všem doporučuji!!
- Sluchátková adaptor
- Užitečná věc, třeba do auta
- Dá se přes to přijímat telefonní hovory
- Vydrží dlouho nabitý
Ideální velikost. Funguje tak jak má. Rychlé se spáruje. Poměrně dobrý zvuk a dlouhá výdrž. Za mě v naprostém pořádku. Doporučuji.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »