Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth audio adaptéry
- Nejlepší na krátké cesty po městě kdy si může člověk nechat mobil v kapse a nezdrzovat se připojení k USB kabelu. Rychle a jednoduché připojení přes Bluetooth.
- Mobil baterie se rychleji vybije, místo aby se přes kabel nabila.
Velmi dobře připojuje mobil k Android auto přes Bluetooth na krátké cesty.
- Cena/výkon
- Funguje dobře
Kvalita zvuku odpovídá ceně, neurazí. Co je problém, je odpojování při pauzách. Používám to s PC a BT adaptérem. Zařízení se musí znovu párovat.
- Dobrá cena
- Snadno spárovatelný
- Spárování s PS ovladačem
- Spárování s bezdrátovými sluchátky
- Dosah zařízení není určitě jak uvádí, počítejte spíše tak polovinu
- Signálu vadí každý předmět v cestě, o to hůř stěna.
- Nevyplatí se jej dávat do zadní části PC, bedna vám bude blokovat signál
- I na menší vzdálenost občasná znatelná prodleva například při spojení s PS ovladačem
- Vyšší verze bluetooth 5.0 a větší dosah 20m, a přitom nižší cena v porovnání s jinými bluetooth adaptéry s horšími parametry.
- Pravděpodobně nemá deklarovaný dosah signálu.
Koupil jsem adaptér na propojení stolního počítače Barbone Home i7 s operačním systémem Windows 10 a bezdrátového reproduktoru JBL Charge 5. Počítač má zdířky USB 3.0 na přední i zadní stěně a je umístěn pod pracovním stolem. Za této situace zachytí reproduktor signál na přímou vzdálenost cca 9m, téměř bez ohledu na to, je-li adaptér Vention osazen v přední nebo zadní zdířce USB a také bez vlivu zavřených či otevřených dveří nebo stěny nebo i dvou stěn mezi místnostmi. Signál se však ztrácí, pokud je reproduktor za rohem, i když jsou dveře mezi místnostmi otevřené, možná vlivem odrazu signálu. V žádném případě však dosah signálu není deklarovaných 20m. Pro srovnání telefon Xiaomi MiA3 obslouží stejný reproduktor do cca 12m zcela bez problémů i za dvěma rohy.
Myslím, že by výrobci adaptérů měli pro lepší srovnání uvádět vysílaný výkon signálu bluetooth. Nevím, jestli nižší dosah adaptéru Vention v mém případě není způsoben verzí USB v počítači.
- Funguje perfektně, žádné rušivé zvuky, kvalitní produkt
- Kompaktní
- Šedá se hodí do většiny interiéru
- Opravdu velmi dobrý zvuk, čisté výšky, plné basy
- Chová se stejně jako Bluetooth rádia, připojení, nešumí
- Napájení z USB, možno připojit k rádiu a potom se napájení zapne spolu s rádiem
- Mikrofon je víceméně doplněk. Ale nelze při jeho velikosti a ujištění očekávat plnohodnotné Handsfree. Nevyužívám jej a tak mě to netrápí.
Oproti zastaralým FM transmiterům se všemi jejich problémy, je toto velice velký krok v kvalitě a spolehlivosti bezdrátového přenosu. Při absenci spínané autozásuvky bylo nutno FM trans vždy ručně odpojit. Zde je možno zapojit do USB rádia a vše se zapíná a vypíná spolu s rádiem. Nemusím nic nastavovat, zapínat, vypínat. Vše je automaticky při zapnutí rádia.
Připojení telefonu okamžité.
Hlasová odezva připojení.
Čistý přenos bez šumu a rušení motorem.
Velice kvalitní zvuk. Čisté výšky a středy, pěkně plné basy.
Zatím funguje dle očkávání
- Snadno se připojuje a funguje
- Malý rozměr
- Opravdu miniaturní přijímač BT
- Z analogových sluchátek udělá bezdrátová
- Bezproblémové párování
- Při zapnutí, párování "mluví" do sluchátek
Překvapila mě malá velikost přístroje. Funguje mi dobře na sluchátka s 3 póly i se 4 póly (original Sony). Spáruje se dobře, akorát hledejte název BAA 100. Na první nabití nemohu hodnotit kolik vydrží, několik hodin zaručeně a to mi stačí pro denní používání.
- používám do PC na připojení bezdrátových sluchátek
- žádná
- Dosah
- Každou chvíli se sluchátka odpojí a nejdou pak připojit zpátky.
Funkční, ale přeci jen spíše pro NTB a lepší Wifi. U nás doma je signál omezený, tlusté zdi velký byt.
Plně funkční ...
- funkční a spolehlivý bluetooth adaptér
- nízký dosah
Koupil za cca 200 pro propojení PC s Bluetooth soundsystemem’ tzn na statickém místě. Mne to funguje perfektně.
Super, že to vůbec Logitech konečně nabízí. Kolega ztratil a je levnější než nová myš.
Nevím, kde jste vzali název výrobku, uvedený jsem nekupoval!
- malý
- padá mu signál
- malý dosah, v bytě jen na přímou viditelnost
- špatně se páruje
- není přiložen dostatečný návod, člověk musí stahovat z internetu
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »