Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth audio adaptéry
ok
- Win10 - bezproblémová instalace
- Připojení sluchátek Sennheiser PXC 500-II bez problémů
TP-Link UB500
Přidáno: 9. ledna 2023
(naposledy upraveno 9. ledna 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
Naprosto bezproblémová instalace, všechno funguje, jak má. Určitě doporučuji!
- levné
- funkce
- velikost
Přesně toto jsem hledal, zbavilo mě to kabelů, připojilo to všechno u televize ve věži do bluetooth signálu a odesílá to do repráků, a teď i do nových BT sluchátek. Trochu nastavení během víkendu a za malé peníze spousta muziky.
Vše funguje jak má
- Na počítači mi to fungovalo hned jak sem to zapojil
- funguje
Je naprosto na nic. Myš musím neustále vyhledávat znova a znova. Neustále se odpojuje.
- Funguje jak slibuje - např. z digital optical output převést na vysílání přes bluetooth do sluchátek
- spolehlivé
- snadná instalace
doporučuji
Logitech USB Unifying Receiver 910-005931
Přidáno: 28. prosince 2022
(naposledy upraveno 28. prosince 2022)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- lze použít až se šesti zařízeními Logitech po připojení pomocí Unifyed software.
dodaný návod nebyl moc intuitivní, po hledání Logitech unifyed software jsem nalezl návod,
je nutné použít stažený Unified software, pomocí něho jsem pak zařízení připojil ...
odkaz na SW Unifying Software
odkaz na návod https://www.navod-k-obsluze.cz...
- Laciná pomůcka k připojení bezdrátových sluchátek
- Snadné spárování
- Zpoždění zvuku přes BT z něj je dosti značné. Může to být vlivem zdroje sluchátkového výstupu přístroje, ke kterému jsem to připojil. Proto to nehodnotím jako mínus.
- Pokud připojím tento přístroj ke zdroji napájení (USB) na témže přístroji, odkud je vysílán zvukový signál, dostane se na výstup značný brum. Může to být vadou zdrojového přístroje, proto to nehodnotím jako mínus.
- Nezaznamenal jsem žádné nepříjemné zkreslení zvuku. Zatím
zcela zbytečně (pro mě) je uvnitř baterka, která se časem stane kurvítkem. Mě vyhovuje napájení adaptérem ze sítě.
- dosah
- aplikace
Flirc funguje skvěle, jakmile projedete počátečním porodem. Aplikace je nepřehledná. Rozdělení kláves do jakýchsi profilů je - bez pardónu - naprosto debilní. Update firmwaru u mne napoprvé selhal. Musel jsem zařízení odpojit a začít znovu. To mi dost zatrnulo. Celkově je dojem ze SW jako když ho dělal někdo v Indii. Nicméně po prvotním nastavení vše funguje jak má. Flirc má skvělý dosah a dělá to co jsem od něj očekával. Konečně můžu po bytě rozmístit 3 různé ovladače, kterými jsem schopen ovládat přehrávání médií na TV z PC za rohem. Stačí mi jen USB prodlužka a Flirc, protože ovladačů za ta léta člověk nasbírá hromadu.
- Work
- funguje skvěle
Funguje dobře s PC
- malé rozměry přijímače
- bezproblémové připojení k jakékoliv BT verzi
- praktický “držáček” ala propiska
- ovládání na přijímači
- rychle nabité
- neustále blikání kontrolní ledky bych oželil
- Dobré k Notebooku pro bezdrátová sluchátka