Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth audio adaptéry
- Cena, velikost, výdrž
- Nepoužitelný zvuk při telefonování
Dlouho jsem hledal náhradu za adaptér od Sony, kterému po letech odešla baterka. Buxton mi vyhovoval velikostí a jednoduchostí. Bohužel kvalita je opravdu o hodně horší. Spárování v pohodě, kvalita zvuku - média v pohodě, výdrž baterie super. ALE! při telefonování se fakt nedá použít, zvuk při telefonování je neustále přerušovaný a nepoužitelný. A právě kvůli volání jsem zařízení pořizoval... Zklamání...
Bez výhrad. Solidní a levné.
- malý, správně fungující výrobek
- okamžitě funkční (PC s WIN 11)
Jednoduchý, snadno použitelný i na malých počítačích, nikde nepřekáží a plní svou funkci bez problémů
- zmodernizuje starší zařízení
- Super věcička!! Připojeno k zesilovači přes cinche zapojeno do zásuvky a už to jede,na telefonu lehké spárování a zvuk super !! Přes Jack to hrálo špatně ale přes toto paráda jsem moc spokojen s produktem.
- Funguje to
Dobrý zvuk, snadná instalace
prostě funguje
- Výkon
- Délka kabelu
- Nekvalitní mikrofon
- Potřeba napájení klasickým USB-A
- Co slibuje za funkce, to plni
- Rozumna kvalita zvuku pro svou avizovanou funkci
- Kratsi dosah bluetooth
Pro situaci, kdy je vyuzivan v aute kousek od mobilu funguje velmi dobre dle ocekavani.
Kde mne trochu zklamal je to, ze jsem chtel vyuzit jakozto bluetooth rozhrani pro ochranu sluchu s aktivnim opakovanim okolnich zvuku od 3M v ramci pohybu po dilne, kde narazim na to, ze v porovnani s bluetooth sluchatky je zalostna uroven signalu. Zatimco blutooth sluchatka proti stejnemu pocitaci maji dosah az ven z dilny (~30 m), s timto zarizenim zacina byt problem jiz kolem 4 m od pocitace. Nicmene chapu, ze v zamyslenem vyuziti v aute toto nebude nejspis problem.
- Potíže s párováním
- funguje
- funguje
- Snadná instalace
- Prislusenstvi
- Vyšší cena
- poslech TV pro dvě osoby
- konečně slyšíme dialogy mladých herců kteří huhlají
- okolí narušíme zvýšenou hlasitostí TV
- Funguje jak má
- Baterie by mohla být větší
- složité nastavení a ne vše se na televizi zrcadlí. Třeba přenos televize nejde.
- funguje dle očekávání
- lze používat i při nabíjení
ok
- Super doash
- Rychlé připojení
- Funguje bez jakýchkoliv problémů hned po zapojení
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »