Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth audio adaptéry
- narozdíl od levných receiverů za 200-300,- reprodukuje zcuk naprosto věrně
- výdrž baterie je fajn
- rychlost a aspolehlivost připojování
- kompaktnost
- micro-USB vstup (asi starý design)
- absence tlačítek pro navyšování hlasitosti a přeskakování písní (zastavovat lze kliknutím na vypínací tlačítko)
za ty peníze to stojí
- funguje samo, přiložené CD není potřeba
- malá velikost
- omezený dosah
- Praktické provedení a velikost
- Při připojení k NB nekvalitní zvuk
Kupoval jsem pro poslech hudby z PC do bezdrátových sluchátek.
Pokud jsem transmitter připojil k jack konektoru notebooku, byl zvuk ve sluchátkách vždy s podivnou ozvěnou. Z mobilu problém nebyl, ale s počítačem prostě ne.
Zboží jsem vrátil a koupil raději UGREEN, který takto funguje bez problémů.
- V pohodě na W7
- Funguje
- Velikost
- Není
Původně koupena 500 ale to jsem nerozchodil na W7 tak šla naW10. Tak jsem si doobednal tady tu 400 a jede v pohodě na W7
- Malé
- Jednoduché
Já si to objednal na W7 ale mě to nefungovalo.
Tak jsem si objednal znovu tu 400 a ta je v pohodě. Mám doma ještě PC s W10 tak tu 500 jsem použil tam.
Samozřejmě vím o ovladačích pro W7 prostě jsem to nerozchodil tu 500 . 400 úplně v pohodě.
- dělá co má
- málé nepřekáží
Okamžitě plně funkční ve všech směrech. Jak přenos hudby, tak napojení gamepadu X - box, prostě pohoda.
- rychlé dodání
- kompatibilita
funguje
Finguje jak má. Hned na poprvé všechno připojeno ( klávesnice a myš ).
- jednoduché zapojení
- pracuje dle očekávání
- dlouhý dosah
- transmitter i receiver v jednom
- jednoducha obsluha
- jack kablik v baleni
- nema zadny indikator aktualniho stavu baterie
Dela presne to, co jsem od toho chtel - dokaze vysilat pres BT audio vystup (i prijimat) a dokonce se sprarovat i s jinym BT receiverem, ktery neni mobilnim telefonem s UI rozhrannim. Moje aplikace, za kterou byl porizen: Tento produkt zapojeny do TV a na klasickych sluchatkach Buxton BAA 100 BT a vse uspesne funguje.
- male
- lehke
- klipsna
- zadny indikator stavu baterie
Dela presne to, co jsem od toho chtel - z klasickych oblibenych non-BT sluchatek udela bezdratova.
teprve zkouším
- Stabilní.
Ještě jsem nevyskousel.
- automatické spárování s mobilem
- podprůměrná kvalita odchozího hovoru
- neumí zpětnou vazbu do mobilu (žádná tlačítka)
Výrobek jsem vrátil a koupil Mobilly BT Jack Pro za podobnou cenu -> zatím maximální spokojenost.
- chip realtek
- přenos zvuku
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »