Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth audio adaptéry
- Kvalitní výrobek
kdokoliv to bude kupovat neni zarucene ze to pojede i kdyz je to do usb , v autoradiu mi to napsalo ze to neni podporovane...
- Malý
- Dobrý zvuk
Hůře se přepínač mezi více zařízeními
- Všechno je ok
- BT 5.0
- Ovladače Linux
- pěkná krabička, žádnej canc na kabelu
obrovská latence zařízení při TX použití (audio vstup > BT výstup), zpoždění A/D je nekonečných 380ms. Je to absolutně k ničemu!
Za tu cenu jsem už očekával něco lepšího, akovouhle kvalitu nabídne i nějakej crap za 250 korun.
- funguje na první dobrou
- žádný problém s vypadáváním zvuku při streamování 10 hodin
- prakticky žádné opoždění zvuku
- bezproblémové párování PC, ios, android
- některé nižší frekvence mi přijdou utlumené, dalo by se upravit ekvalizérem
Za ty peníze není moc co vytknout, funguje perfektně. Po zvukové stránce mám pocit, že hůře podává nižší frekvence, jakoby tam byl útlum. Ale je to pouze můj subjektivní pocit. Zkoušeno na integrovaném zesilovači Onkyo a studiových monitorech od Bose.
- super-funguje
- skvěle a spolehlivě funguje s PS4 i PS5 ovladačem
Bluetooth jsem si koupil kvůli připojení mých ovladačů k počítači a tuto funkci zvládá na výbornou. Spojení nevypadává a dokáže fungovat i přes stůl, což můj minulý přijímač neuměl.
- Lze nahradit nefunkční/ztraceny přijímač
Splňuje očekávání
Dobrý dosah, niekedy potrebný reštart.
- Kvalitní zvuk
- neni potřeba nabíjet
- malé rozměry
Funguje bezvadně, jsem nadšený
Šikovný, malý, vždy funkční, nosím na klíčích.
- dělá to k čemu je určen - umožní komfortní poslech Spotify a internetových rádií z mobilu a Google Nestu na zesilovači nevybaveném BT
zatím spokojenost, využívám jej pouze občas a zjednodušil mi propojení PC s ostatními zařízeními
- BT parovani spolehlive (iphone remote control i Atomx Sync modul)
- Malé rozměry, dobré spárování, výdrž
Dobrá cena, výkon odpovídá, nebyl problém se zapojením. U TV je zpoždění zvuku, ale to je obecně nectnost BT spojení. U tuneru perfektní, bez přerušování.
ok
- vysoká kvalita zvuku