Nejnovější recenze ze sekce Bluetooth audio adaptéry
- Malé
- Velmi kvalitní zvuk
- Automatické připojení po zapnutí zapalování
- Mírně se zahřívá, ale doposud to nemělo vliv na funkci
- Nemá vnitřní baterii
- Telefon automaticky předpokládá že se jedná o zařízení, které je spíše handsfree, nutno vypnout užívání pro hovory
Velmi vhodný a kvalitní BT receiver do auta pro ty, kteří nemají BT instalováno v rámci svého auta.
- příliš mnoho plastu pro nic
- produkt splnil mé požadavky
- Funguje výborně
- Jednoduché na ovládání
- Nemá vlatní akumulátor (nemusí být nevýhoda)
Snadno se propojil se dvěma sluchátky (SB JAM V2), nastavil si sám AptX LL, žádný problém. Bylo ale potřeba, aby nebyly mezi ním a sluchátky překážky (jinak se objevovaly drobné výpadky).
- Funkční dle očekávání
- Funguje bez chyb
- Malý a výkonný
- funguje
- jednoduchá instalace
- kompaktní rozměr
- Ihned se chytil v systému.
- Kvalitní spojení i přenos.
- bez nutnosti instalace, pro běžné použití plně vyhovuje
- Stačí zapojit a už funguje
- Ihned jsem napároval BT 5.0 sluchátka
- Na malém manuálu byl odkaz ke stažení driveru, ovšem stránka byla zabezpečená a po nainstalování přestal přijímač fungovat - počítač (Windows 11) vůbec neregistroval jakékoli známky funkčnosti Bluetooth adaptéru, pouze že je připojený. Odinstaloval jsem driver z počítače a už to zase funguje, jak má.
Funguje skvěle, jen při zapnutí to v bedně trochu lupne :-D
- Funguje jak má
Funguje
- funguje
- malý
- automatická instalace na Windows 11
Už jsem ohodnotil ve předchozí sekci.
- je relativne levny
- ve Win 10 pise, že ovladac nefunguje spravne a novejsi ovladac neni k dispozici
smisene pocity
Dělá to co jsem očekával (né u všeho se to podaří), jednoduchá instalace a nastavení. konečně můžu poslouchat hudbu ze stolního PC na BT sluchátkách ;)
- jednoduché používání
- nemusel jsem nic nastavovat
- po druhém použití to na asi 0,5 vteřiny vypadlo ale jinak zatim nic